not-so-awesome.
Follow | Dashboardtiada lagi awak yang dulu :(
Wednesday, November 24, 2010 | 0 comments
saya mahukan awak yang dulu , boleh tak ? tolong laa .
awak yang tak suka menipu , yang sentiasa jujur , slalu nasihat saya , slalu happykan saya , slalu bergurau bila bgn pagi , suka menggedik dgn saya dan paling saya rindu ! manja awak dgn saya , saya rindu sangat MOHD NAZRIN yang dulu ! tolong kembalikan dye yang dulu .
yang dulunya selalu teman saya , tak pernah marah saya , tak pernah buat saya nanges dan buat hidup saya rasa sempurna ! tapi sekarang , hidup saya tonggang langgang . takde sape lagii , awak dah hancurkan hati saya dgn menipu ! saya benci penipu macam awak , tak pernah jujur macam mana kite nak teruskan hubungan kalau awak macam nie .

mana janji janji awak dulu , mulut awak je yg berkata tapi hati ? jgn maenkan prasaan orang , lebih baik terus terang dari awal , daripada akhirnya jadi macam niee ! saya tak inginkan situasi mcm nie , saya benci situasi macam niee . saya tak boleh nak kuatkan hati saya lalui bende macam nie ! ujian nie sgt kuat . saya tak mampu lagi . tolong la awak ! pilih mana yang terbaik untuk awak , saya rela undur diri jika awak tak perlukan saya ! yang saya nak awak tau skrang , saya sayangkan awak macam saya sayangkan AFIQ saya yang dah takde tuu kalau boleh saya nak teruskan hubungan dgn awak dan sayang awak lebih dari ituu , tapi saya tak mampu nak teruskann ! bile macam nie , saya asyik nak marah awak , nak cari salah awak , nak buat awak marahkan saya , nak buat kita bergadoh ! saya tak larat laa nak lalui bnde macam nie lagi , maafkan saya sayang :(

i need you bie ! kalau bolehh . sampai bila bila bby nak bie !

« Previous | Next »